.

.

ПРОИЗВОДИ Од ТУСКО Најдобро Чистење На Нитрилна Гума, Домаќинство, Ракавици За Миење Садови, Без Латекс, Без Винил, еднократно не За Еднократна Употреба, Екстра Мал?

ПРОИЗВОДИ Од ТУСКО Најдобро Чистење На Нитрилна Гума, Домаќинство, Ракавици За Миење Садови, Без Латекс, Без Винил, еднократно не За Еднократна

DEN 435.20

Пристапност
Залиха

90% Нитрилна Гума, 10% Памук Стадо Поставата Повлечете го затворањето. НАЈДОБРИТЕ ракавици за миење садови без латекс со хемиски и отпорни на сечење нитрилна Гума-Винил Бесплатно-Без Латекс. Дебели 15 Милји За Максимална Издржливост и Умешност - Одлично За миење садови, домашни работи и чистење. Ракавици за еднократна употреба, а не За Еднократна употреба. Направено со Стадо Отпорно На Мирис,. Текстура Отпорна На лизгање-Долга должина за заштита на подлактиците. Гарантирано за 90 дена за некомерцијална употреба. НАЈДОБРИТЕ ракавици за миење садови без латекс на пазарот. Гарантирано за 90 дена за некомерцијална употреба. Тие се совршено избалансирани за максимална издржливост и умешност. Текстура зафатена за да помогне во спречување на скршени садови. Флоклинирана постава отпорна на мирис за разлика од другите ракавици. Пробајте ги денес. Нема да се вратиш на другите играчки-гарантираме.

Параметри на производот

Слична стока