.

.

АНЛУ ОПТОВАРУВАЊЕ 4 Држачи За Алатки за Пакување Е, Е Додатоци За Патеки За Одржување На Стабилни Лопати,Метла,Гребла, Алатки. Погоден За Градина, Гаража, Магацин &за?

АНЛУ ОПТОВАРУВАЊЕ 4 Држачи За Алатки за Пакување Е, Е Додатоци За Патеки За Одржување На Стабилни Лопати,Метла,Гребла, Алатки. Погоден

DEN 367.84

Пристапност
Залиха

КАРАКТЕРИСТИКИ : е држачот за алатки за следење може Да се Поправи на градинарски алат, метли, мотики, вежби ШИРОКО КОРИСТЕН : се користи во камиони, гаражи, магацини, багажници за приколки и товарни автомобили. СИГУРНА РАБОТА : Е-бравата е изработена од челик,Галванизирана,Робусна и издржлива, одговара на сите е-шини и Х-шини. ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : Дијаметар : 1,57 инчи,Висина : 3,07 инчи, Ширина : 2,2 инчи, Должина : 3,09 инчи, Отворање : 0,91 инчи. Висок КВАЛИТЕТ : производите НА комплетот ЗА врзување на тркалата ЗА ОПТОВАРУВАЊЕ ANLU ги исполнуваат стандардите за инспекција на квалитетот и ќе бидат случајно проверени за време на производниот процес за да се обезбеди никакви проблеми со квалитетот. Доколку се појави некаков проблем за време на употребата, слободно контактирајте. КАРАКТЕРИСТИКИ : е држачот за алатки за следење може Да се Поправи на градинарски алат, метли, мотики, вежби. ШИРОКО КОРИСТЕН : се користи во камиони, гаражи, магацини, багажници за приколки и товарни автомобили. СИГУРНА РАБОТА : Е-бравата е изработена од челик,Галванизирана,Робусна и издржлива, одговара на сите е-шини и Х-шини.

Параметри на производот

Слична стока