.

.

ВИЛУШКИ ЗА Складирање Ножеви СРЕБРЕНИ Садови Држач За Кујнски Прибор Прибор За Готвење Држач За Прибор За Сушење Кади Машина За Складирање Држач За Сребрени Садов?

ВИЛУШКИ ЗА Складирање Ножеви СРЕБРЕНИ Садови Држач За Кујнски Прибор Прибор За Готвење Држач За Прибор За Сушење Кади Машина За Складирање

DEN 253.28

Пристапност
Залиха

ГОРРО ПАРА ДЕ ПРОФЕСИОНАЛНА Set Комплет Држач За Кујнски Прибор производот е изработен од пп материјал, кој е издржлив за луѓето да го користат РЕШЕТКАТА ЗА СУШЕЊЕ СРЕБРЕНИ САДОВИ ја користи силната решетка за складирање на секачот и може да донесе многу погодност во вашиот живот. ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ НОЖЕВИ повеќе алтернатива за чување на вашиот секач што ќе помогне да се спречи нивното затапување. ДРЖАЧ ЗА СУШЕЊЕ ПРИБОР производот е попогоден за чување, така што вашите алатки се организирани и не се губат лесно. ПРИБОР за ЈАДЕЊЕAD производот е изработен од безбеден и цврст материјал, така што производот е доволно издржлив за употреба. ГОРРО ПАРА ДЕ ПРОФЕСИОНАЛНА Set Комплет Држач За Кујнски Прибор производот е изработен од пп материјал, кој е издржлив за луѓето да го користат. РЕШЕТКАТА ЗА СУШЕЊЕ СРЕБРЕНИ САДОВИ ја користи силната решетка за складирање на секачот и може да донесе многу погодност во вашиот живот. ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ НОЖЕВИ повеќе алтернатива за чување на вашиот секач што ќе помогне да се спречи нивното затапување. ДРЖАЧ ЗА СУШЕЊЕ ПРИБОР производот е попогоден за чување, така што вашите алатки се организирани и не се губат лесно. ПРИБОР за ЈАДЕЊЕAD производот е изработен од безбеден и цврст материјал, така што производот е доволно издржлив за употреба. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на решетката За сечење-Фината изработка, мазните и нежни рабови се добро изработени, цврсти и издржливи, помалку подложни на кршење прибор за прибор кади. - Со добра текстура, совршени детали, што може да ви донесе добро искуство држач за нож.

Параметри на производот

Слична стока