.

.

ДС. КАРАКТЕРИСТИЧЕН СТИЛ 6 Инчни Метални Кабелски Врски Комплет Од 200 Вратоврски За Вреќи за Леб Жичани Врски За Управување со Кабелот )

ДС. КАРАКТЕРИСТИЧЕН СТИЛ 6 Инчни Метални Кабелски Врски Комплет Од 200 Вратоврски За Вреќи за Леб Жичани Врски За Управување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Овие метални врски изградени во метална жица, лесни за свиткување и употреба Силен и флексибилен, не е лесно да се распадне. Со добра цврстина, оваа вратоврска за торба за храна е еднократно. Овие метални врски се совршено решение за да се организира сѐ, како торба за леб, кабли, итн. Големина( Л х Д) : 15 см х 0,07 см/5,9 во х 0,003 инчи. Секоја боја вклучува 100 парчиња; Пакетот вклучува : Обезбедување Кеси Вратоврска x 200 (други додатоци не се вклучени). Овие метални врски изградени во метална жица, лесни за свиткување и употреба. Силен и флексибилен, не е лесно да се распадне. Со добра цврстина, оваа вратоврска за торба за храна е еднократно. Овие метални врски се совршено решение за да се организира сѐ, како торба за леб, кабли, итн. Големина( Л х Д) : 15 см х 0,07 см/5,9 во х 0,003 инчи. Секоја боја вклучува 100 парчиња; Пакетот вклучува : Обезбедување Кеси Вратоврска x 200 (други додатоци не се вклучени).

Параметри на производот

Слична стока