.

.

1999 Предизвикувачи на горната палуба Jеф Багвел Картид ограничен 266/600, картичка #75! Хустон Астрос

1999 Предизвикувачи на горната палуба Jеф Багвел Картид ограничен 266/600, картичка 75! Хустон Астрос

DEN 652.80

Пристапност
Залиха

Оваа картичка доаѓа во заштитен ракав и врвен држач Оваа картичка доаѓа во заштитен ракав и врвен држач. Ова е предизвикувачи на горната палуба во 1999 година (домашен рок #34) effеф Багвел Картид ограничен 266/600, картичка #75! Картата е одлична за секој обожавател или колекционер.

Параметри на производот

Слична стока