.

.

2 парчиња држач за торбички за нозе, држач за торбичка за нозе на нозе Катетерот на ткаенини, нозе нозе колички за колички за катетер за напори за инконтиненција)

2 парчиња држач за торбички за нозе, држач за торбичка за нозе на нозе Катетерот на ткаенини, нозе нозе колички за колички за катетер за напори

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Материјали за негуватели на држачи за торби за урина : полиестер + еластан, мек и дише може да се мијат машина, плетени мешавини на влакна за јачина и издржливост. Дрветите за дренажни торби доаѓаат во најразлични големини - S, M, L, XL. Го стабилизира катетер на инделирање без ограничување на движењето на пациентот за поголема удобност. Мора за пациенти со инконтиненција на урина : Ова е совршено за торбата со вашите катетри и е многу лесно да се прикриете под панталони или фустани, криејќи го надвор од вид, ќе ви помогне неверојатно. Ракавот на нозете на торбата со катетер обезбедуваат рамномерна дистрибуција на урина и овозможува целосен опсег на движење и обвивки директно околу ногата без лепила или бричење. Широк спектар на употреба : Овој држач за торби за уринарни нозе може да се примени на многу места, како што се болница, болница во затвор, дома или инвалидски колички, не само што им нуди на луѓето убава алатка да ја стават торбата со урина на бутот или телето, туку да им помагаат на луѓето да Полесно внимавајте на пациентите. 2 парчиња држач за торбичка за нозе, држач за торбички за нозе на нозе, држач за катитер, нозе нозе инвалидска торба за катетер за инконтиненција на ногата за нозе, зачудувачки за катетер, торба за дренажа на урина, торба за нозе Фоли, торба за уринарна нога.

Параметри на производот

Слична стока