.

.

Безжичен рачен вакуум чистач за безжичен рачен вакуум [2023 надградба] Мини преносни средства за полнење на вакуум за полнење на автомобили со 6000/9000pa моќно вшмукувањ?

Безжичен рачен вакуум чистач за безжичен рачен вакуум [2023 надградба] Мини преносни средства за полнење на вакуум за полнење

DEN 511.84

Пристапност
Залиха

【Лесен и моќна операција】 Компактен дизајн, лесен и рачен, но силен вшмукување и дува прашина Дали е нормалната верзија, 6000 Pa / Green & Grey (подобрено издание? Вакуум + удар достапен 9000 Pa). 【Широка употреба】 Чистач за вакуум на автомобили може да се користи како вентилатор за чистење на компјутер, чистач на лаптоп, правосмукалка за вакуум, вакуум за рака за автомобил, пијано, миленичиња, чистење на канцелариски биро, итн. Два стилови на главата за сите видови ѓубре и длабоко чистење. 【Безжичен полнење】 USB за полнење, вграден 2000/4000amhbatteries, брзина на моторот до 38000rpm/30000rpm, технологија за брзо полнење, 4 H Брзо целосно полнење (заштита од преоптоварување), може да ви даде околу 31 минути континуирано работно време, што е доволно да се справи со повеќето области од вашата куќа/канцеларија/автомобил. 【Надградба и густ филтер за перење】- извадете го филтерот од чашата за прашина на безжичниот рачен вакуум, измијте го со вода и исушете го по втор пат. Филтерот е безбеден за натопено и измиен. 【За чистење на светлата】 црно -бели правосмукалки се опремени со светла за чистење. 【Лесен и моќна операција】 Компактен дизајн, лесен и рачен, но силен вшмукување и дува прашина. Дали е нормалната верзија, 6000 Pa / Green & Grey (подобрено издание? Вакуум + удар достапен 9000 Pa). 【Широка употреба】 Чистач за вакуум на автомобили може да се користи како вентилатор за чистење на компјутер, чистач на лаптоп, правосмукалка за вакуум, вакуум за рака за автомобил, пијано, миленичиња, чистење на канцелариски биро, итн. Два стилови на главата за сите видови ѓубре и длабоко чистење.

Параметри на производот

Слична стока