.

.

Затворачи На Вратата За Запирање на вратата, Невидлив Затворач На Вратата Инсталиран На Подот Без Удирање, Магнетно Магнетно Магнетно Запирање На Вратата Против С?

Затворачи На Вратата За Запирање на вратата, Невидлив Затворач На Вратата Инсталиран На Подот Без Удирање, Магнетно Магнетно Магнетно

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Удирање/налепница за хардвер на вратата, слободен избор според вашите сопствени преференцииМОНТАЖА НА ЗАВРТКИ : Невидлива Дупка За Завртки, Потрајни и Убави.НАЛЕПНИЦА : Лесна За инсталирање Користете откако ќе се залепите 24 часа. Погоден за јазот на вратата 5-15ММ. Опсег на примена : различни дрвени подови, керамички плочки итн. Тип на производ на хардвер И заклучување на вратата : Материјал За Држење На Магнетна Врата : инсталација на легура На Цинк : традиционална инсталација на завртки : Лесен за инсталирање, силен магнетски, не ' рѓосан, ветроупорен За пакетот На вратите Вклучува : 1 x Стоп На Вратата со завртка метод на фиксна инсталација на дупка за завртки : А. Потврдете ја положбата за инсталација на основата за вшмукување на вратата. Прво внесете ја пластичната завртка за проширување. Зашрафете ја завртката во. Поправете го главното тело со завртки.

Параметри на производот

Слична стока