.

.

Јардве 2 парчиња Прилагодлив Носење Готвење Пешачење Пикник Адаптер Шпорет Скара Назад Шпорет Двор Садови Камп За Готвење Поддршка Скара Црево Пропан И Кампување ?

Јардве 2 парчиња Прилагодлив Носење Готвење Пешачење Пикник Адаптер Шпорет Скара Назад Шпорет Двор Садови Камп За Готвење Поддршка

DEN 1507.20

Пристапност
Залиха

нерѓосувачки челик КАМПУВАЊЕ МИНИ БУТАНСАДОВИ ЗА КАМПУВАЊЕ : можете да уживате во овој режач за готвење во рибната куќа, на палубата, кампувањето или каде било на отворено. ГОРИЛНИК ЗА КАМПУВАЊЕ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИКРЕЖАЧ ЗА РАНЦИ-Фина изработка и долго време на употреба, не е лесно да се деформира и оштети, да се користи во годините што доаѓаат. ШПОРЕТ НА ЈАВОРОВ СИРУПОвој надворешен шпорет е направен од добар материјал, кој може да поддржува секаков вид готвење. ШПОРЕТ ЗА УПОТРЕБА НА ГАСОдличен и висококвалитетен материјал, тој е многу и безбеден за надворешна употреба. ШПОРЕТ НА ГАС КОРИСТИ ГОРИЛНИК за ПЕШАЧЕЊЕ - добар шпорет за кампување на отворено и употреба за пешачење, едноставен и практичен.

Параметри на производот

Слична стока