.

.

Hapord загреана трепкач за трепки Преносен електричен трепкач за трепки мини карач за очи за брзо безбедно греење, завиткан, алатки за стилизирање на трепките за убав?

Hapord загреана трепкач за трепки Преносен електричен трепкач за трепки мини карач за очи за брзо безбедно греење, завиткан, алатки

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

♥ 100% сосема нови и висококвалитетни навивачи на трепки од не'рѓосувачки челик ♥ Заокружени влошки за виткање за да ги заштитите трепките и меката употреба. ♥ Уникатен дизајн за да се постигне избалансирана и стабилна употреба. ♥ Криваните агли на дизајн се совршени за сите видови на облици на очите. ♥ Брзо испраќање и бесплатна испорака на Велика Британија : Брзо ви треба? YNR нуди бесплатна поштенска пошта во Велика Британија и испраќање на ист ден по добивањето на јасна исплата. Професионални навивачи на трепки на YNR Нашите кадрици за трепки се задолжителни за постигнување на совршени завиткани трепки. Карактеристики : * Еластична гума - штити трепки и за лесна употреба. * Закривени агли на дизајн - Совршени за сите видови на облици на очите . * Механички дизајн - пролет натоварена со рачка за лизгање. *Издржлив и убав изглед. * Никел позлатен не'рѓосувачки челик за лесно мазно отворање и затворање . * Трајно и убав изглед. * Уникатен дизајн за да се постигне избалансирана и стабилна употреба .

Параметри на производот

Слична стока