.

.

Промакс Нега Злато Професионален Квалитет Продолжување На Трепките 5 Парчиња Пинцети-Комплетниот комплет За Пинцети За Трепки Вклучува Директно &засилувач; Закри?

Промакс Нега Злато Професионален Квалитет Продолжување На Трепките 5 Парчиња Пинцети-Комплетниот комплет За Пинцети За Трепки Вклучува

DEN 393.44

Пристапност
Залиха

Промакс Нега-Златни Пинцети-Сите алатки што ви се потребни за примена на индивидуални екстензии на трепките или обликување на веѓите Промакс Нега-Златните Пинцети Се Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик од хируршки степен за да овозможат безбедна стерилизација. Промакс Нега - Пинцети За Трепки Може да се Користат за да ви помогнат да носите или соблечете лажни трепки, пинцетите за клипови може да се користат и за прилагодување или поправка на положбата на вашите лажни трепки. Промакс Грижа-пинцети дел Од Злато полиран, рачно изработени, многу парична казна изработка.Рамни, Аголни, Зашилени и Наклонети пинцети за задоволување на различни потреби и решавање на повеќето проблеми со пинцетата. Промакскаре-Златните Пинцети Доаѓаат во прекрасна торбичка за носење која гарантира чисто и безбедно складирање. И, исто така, тоа е идеален подарок за вашата сакана. Pro Max Care - Златен Комплет За Продолжување На Трепките за Очи содржи се што ви треба за прекрасни веѓи. Одлично за нанесување лажни трепки. Пакет Вклучувајќи : 1*Пинцета За Продолжување На Лажни Трепки 1*Пинцета Со Наклон Со Двоен Врв 1*Полу-Закривени Пинцети 1* Чешел И Четка За Веѓи, 1*Закривена Точка На Ножици За Веѓи, Инструкции како да се носат на лажни трепки 1.

Параметри на производот

Слична стока