.

.

Кошница За Перење,Колаж Со Тематика На Вино На Дрвена Позадина Со Грозје И Рустикален Пијалок Од Месо,Голема Платнена Ткаенина Лесна Корпа За Складирање/Организат?

Кошница За Перење,Колаж Со Тематика На Вино На Дрвена Позадина Со Грозје И Рустикален Пијалок Од Месо,Голема Платнена Ткаенина Лесна Корпа За

DEN 1296.00

Пристапност
Залиха

●Материјал}Водоотпорна Ткаенина Од Оксфорд ТкаенинаКорпите За Перење Ќе Закрепнат По Одреден Временски Период Користејќи Или Ставете Ги Работите На Страна.Материјалот Е Повеќе Дебел И Може Да Се Користи Долго Време.Водоотпорен Јп Слој Внатрешен, Кој За Да Се Постигне Ефект На Отпорен На Влага. ●Големина 19,69 "H X 15,75" D Инчи, Нашата Корпа За Складирање Одлична За Корпи За Играчки, Корпа За Перење И Расадник.Кутија За Играчки,Корпа За Играчки, Складирање Играчки И Организатор На Играчки За Момчиња И Девојчиња. ● Нашата Корпа За Складирање Со Прекрасна Шема На Личност Е Многу Симпатична И Мода. Овие Корпи Се Достапни Во Забавни, Трендовски И Симпатични Стилови и Бои, Совршен Додаток На Расадник, Детска Соба.Децата Попречуваат. Домашна Канцеларија, Занаетчиска Соба Или Употреба Како Пречка За Перење, Додава Прскање Боја Во Секоја Просторија, А Исто Така Е Функционална. Лесен И Издржлив. ●Организациско Решение За Домот● Најдете Место За Детска Пречка , Детски Играчки, Списанија, Занаетчиски Материјали И Многу Повеќе Со Овие Цврсти, Секојдневни Канти што Можат да се Напикаат Во Плакари, Странични Маси, Под Кревети, Да Се Изостават На Отворено За Да Се Подобри Декор, Или На Полица. ●Лесно Чувајте Кога Не Се Користи . Организациските Канти Се Склопуваат За Лесно Складирање. Преклопете Ги Кантите И Напикајте Ги Преносливите Канти Насекаде. Овие Цврсти Канти Се Одлични За Чување Во Багажникот На Вашиот Автомобил За Шопинг Патувања Или При Транспорт На Предмети За Лесно Складирање И Складирање. Корпите За Повеќекратна Употреба Од Ткаенина Лесно Се Зграпчуваат И Носат Речиси Се. - Потеклото На Културата Лизина-Ви Благодарам Многу Што Дојдовте Овде, Бидејќи Лизина Е Уморна Од Непроменливите Предмети На Пазарот, Па Лизина Е Решена Да Ги Дизајнира Најдобрите Производи И Да Ги Донесе Персонализираните Перформанси И Најдобрата Услуга За Секој Клиент. Сите Производи Одлична Вредност За Парите, Така Што Сите Клиенти Се Задоволни. - Модерен И Стилски Дизајн - Кога Фрлате Валкана Облека На Тоалетното Седиште Секој Пат Кога Се Туширате, Дали Се Чувствувате Непријатно Кога Ќе Погледнете Наназад? Зарем Не Е Добро Да Се Пресоблечете Во Чиста Облека и Само Да ја Фрлите во Мијалникот? Како Се Чувствува Кога Ќе Се Вратите Дома Од Тренингот И Ќе Фрлите Валкана Крпа, Чорап Или Маица Во Аголот На Вашата Дневна Соба? Како И Да Е, Назад Или Да Се Исчисти, Може Да Биде Многу Кул, Фрли Го, Но Подоцна Бескорисни, Но Исто Така И На Земјата Инспекција.

Параметри на производот

Слична стока