.

.

ЗИНЕРИ 300 ПАРЧИЊА Акрилен Сет За Клучеви За Клучеви, Синџир На Клучеви За Винил Клуч Доаѓаат Со Акрилно Празно Рефус, Картички За Прикажување Клучеви, Ресни, Прстен ?

ЗИНЕРИ 300 ПАРЧИЊА Акрилен Сет За Клучеви За Клучеви, Синџир На Клучеви За Винил Клуч Доаѓаат Со Акрилно Празно Рефус, Картички За

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

●300 ПАРЧИЊА Акрилни Комплети За Празни Клучеви За Клучеви】 акрилни празни рефуси со приврзок за клучеви доаѓаат со 50 парчиња Јасни Акрилни Празни Места (2 инчи) + 50с прстен за клучеви со синџир + 50 парчиња Прстени За Скокачи, + 50 парчиња Шарени Ресни за Привезоци+50 парчиња Картички за Прикажување На Привезоци+50 парчиња торба за пакување Погоден за винил проекти, занаетчиска САМОДОВЕРБА, персонализирани подароци и изработка на украси од смола за клучеви. ①Поквалитетни Празни Приврзоци За Клучеви】 нашите празни места за приврзоци се изработени од акрилен материјал со врвен квалитет кој е јасен и лесен, лесно можете да работите со нив без да се грижите за секаков вид пукнатина. ●Ослободете ЈА Вашата САМОДОВЕРБА Креативност】 можете да нацртате, издлабите или залепите своја омилена налепница на празнините за клучеви со акрилен круг, акрилните празни места за приврзоци за клучеви се погодни за изработка на синџири за клучеви, влечење патент, ознаки за торби за ранци, украси, ознаки за подароци, декорација на приврзоци, сувенири и многу други занаетчиски проекти. ●Совпаѓајте Со Картички За Прикажување На Приврзоци】 ќе добиете 24 парчиња картички за прикажување на приврзоци со 24 кеси со патент за лесно складирање. Достапни се доволни количини за да се задоволат потребите за складирање на разни ситници во вашиот живот. Можете да лавра и да цртате на вашите картички за прикажување клучеви за да бидете креативни со вашите. Исклучителни готови производи може да се продаваат или да се даваат како подарок на семејството и пријателите.

Параметри на производот

Слична стока