.

.

Масажер ЗА Гради ЈУЈТ, Електричен Масажер За Гради, Градник За Масажа Со Електронски Грејач Постојана Температура Топла Компресија Безжично Обликување За Висина

Масажер ЗА Гради ЈУЈТ, Електричен Масажер За Гради, Градник За Масажа Со Електронски Грејач Постојана Температура Топла Компресија

DEN 674.24

Пристапност
Залиха

Мека и перат : здрава и чиста Притиснете и задржете го прекинувачот 2 секунди за да работи нормално. Удобна масажа : топла масажа, три курсеви на масажа моќ, три курсеви на температурата, може да се прилагоди колку што е потребно. Користење на различни режими, масажа со висока фреквенција, повеќенасочни физички вибрации, удобна и брза, моќна анализа на човечки податоци во комбинација со ergономија, цврсто вклопување и удобност. Опремен со адаптер за полнење : може да се наплати во рок од 1 ● часа и може да се користи околу 4 пати по целосно полнење. Кабелот за напојување автоматски ќе го скрши колото откако ќе заврши полнењето, што е безбедно и удобно. Удобен за носење : нашиот градник за масажа со вибрации може да се измие без расклопување, свиленкаста мазна, беспрекорна долна облека, удобен, не тесен, тенок и лесен материјал дише и апсорбира пот. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Предмет Тип : Материјал За Градник За Масажа : природно Напојување Со Памук : капацитет на Батеријата на литиум батерија : 650mah Карактеристики : 1. Подигнување на градите како функционира : инструментот за масажа на градите користи физичка масажа, вградена вибрациона масажа со висока фреквенција, за постојано стимулирање на женските гради. Одржувајте ги градите здрави Масирајте ги градите со функцијата за греење, направете ги градите втор развој, обликувајте го телото и држењето на телото. Разубавете ги градите под дејство на вибрации и топлинска масажа, може да се постигне дебел и цврст ефект, така што млитавите рамни гради стануваат исправени и исправени, а линиите на телото повеќе се истакнуваат.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Massage Bra
Material:
Natural Cotton
Power supply:
lithium battery
Battery capacity:
650mAh
Features:
1. Chest lift :
How it works:
The breast massage instrument uses a physical massage, a built-in high frequency vibration massage, to stimulate the female breast repeatedly.
2. Keep the chest healthy :
Massage the breast by the heating function, make the breast second development, shape the body and posture. :
3. Embellish the breast :
Under the action of vibration and heat massage, a plump and firm effect can be achieved, so that the flabby flat chest becomes straight and straight and the body lines stand out more. :
Notes:
1. This product should not be used in the following places:
bathroom, kitchen, high temperature, high pressure, humid place near water sources and fire sources.
2. Stay away from sharp objects and do not step on or push heavy objects on them. :
3. Before use, check for any damage. In the event of damage, please contact the seller or the manufacturer immediately. :
4. The surface of the product is hot and should be used carefully by people who are not sensitive to heat :
People with the following conditions are prohibited:
1. Active bleeding or tendency to bleed; :
2. Active tuberculosis; :
3. Malignant tumor; :
4. Patients with acute inflammation, high fever and open wounds; :
5. Serious illnesses like heart failure and kidney failure; :
Package list:
1 x bra :
1 x lithium battery :
1 x manual :
1 x buckle :
1 x USB charging cable :
Слична стока