.

.

НАСКОРО Сите 330мл Можат Ракави, Изолирани Неопренови Лебдечки Ракави За Чаши За Пијалоци, Летно Пиво Може Ракави За Базен, Ладилник За Забави, Украс За Роденден, Дод?

НАСКОРО Сите 330мл Можат Ракави, Изолирани Неопренови Лебдечки Ракави За Чаши За Пијалоци, Летно Пиво Може Ракави За Базен, Ладилник

DEN 102.24

Пристапност
Залиха

Изолиран Неопрен : овој ракав за конзерви е изработен од висококвалитетни материјали од неопренови и прецизните жици го прават долг работен век Тие не се вашите просечни ракави за пиво за тенки лименки, сосема нови и стилски за да ги одржувате рацете суви и да ја заклучите студенилото на пијалокот подолго. Висока Еластична : ткаенината на овој ракав за шише со пиво е малку растеглива, изгледот е извонреден и дарежлив, може да лебди во водата, така што корисникот може да пие во вода. Лесно За Ракување : ова пиво може да покрие може да собере 330мл конзерва пијалоци и други пијалоци, едноставно ракување. Лесно се вклопуваат вашите лименки цврсто како ракавица и никогаш нема да се ослободат по долго време користење. Применливи Сцени : овој држач за шишиња со пиво е совршен за базен, плажа, езеро, река, па дури и топла када и СПА ЦЕНТАР и сл. Може да лебди во водата и нема да се спушти.

Параметри на производот

Item Type:
 Floating Drink Holder Material
Specification:
330ml
Uses:
Swimming Supplies
Package List:
1 Set x Floating Drink Holder
Слична стока