.

.

Вемун 3 комплети Фан Биро Патување Пластичен Регенератор Цртан Филм Мини Циркулатор Усб Десктоп Канцеларија За Домашно Полнење Замаглување Зелен Летен Ладилник Е?

Вемун 3 комплети Фан Биро Патување Пластичен Регенератор Цртан Филм Мини Циркулатор Усб Десктоп Канцеларија За Домашно Полнење Замаглување

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР за БИРО користи Лесен и пренослив дизајн, удобен за носење насекаде и во секое време ЛИЧНА МАСА ВЕНТИЛАТОРметодот на користење е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Заслужуваш да имаш. лична маса вентилатор. МИНИ ПОЛНЕЊЕ ВЕНТИЛАТОРизработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. компјутерска маса вентилатор. ВЕНТИЛАТОР ЗА ЦИРКУЛАТОР на ВОЗДУХОТвентилаторот за биро изработен од врвни материјали е цврст и нема лесно да се оштети кога се користи. десктоп мини вентилатор. ДЕСКТОП ТАБЕЛА ВЕНТИЛАТОРдиви спектар на примена. Овој вентилатор е погоден за дома, канцеларија, патување, кампување, пикник, на отворено итн. ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР за БИРО користи Лесен и пренослив дизајн, удобен за носење насекаде и во секое време. ЛИЧНА МАСА ВЕНТИЛАТОРметодот на користење е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Заслужуваш да имаш. лична маса вентилатор. МИНИ ПОЛНЕЊЕ ВЕНТИЛАТОРизработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. компјутерска маса вентилатор. ВЕНТИЛАТОР ЗА ЦИРКУЛАТОР на ВОЗДУХОТвентилаторот за биро изработен од врвни материјали е цврст и нема лесно да се оштети кога се користи. десктоп мини вентилатор. ДЕСКТОП ТАБЕЛА ВЕНТИЛАТОРдиви спектар на примена. Овој вентилатор е погоден за дома, канцеларија, патување, кампување, пикник, на отворено итн. Пакет Листа 3 x вентилатор 3 x Usb Кабел Карактеристики-Номинална напојува : 1.2 W, 3 симпатична usb вентилатор. - Овој пренослив USB десктоп вентилатор е погоден за биро, патување, канцеларија и соба мини пренослив вентилатор. - Номинален напон : 5 V/1 A USB Биро Вентилатор-Материјал : ABS USB Биро Ладење Вентилатор-Широко се користи. Може да се користи дома, канцеларија и спиење, што е погодно за употреба Вентилатор за Ладење на Работната Површина.

Параметри на производот

Слична стока