.

.

Вамони 60 парчиња Божиќна Преса На Нокти Краток, Сјаен Квадрат Симпатичен Црвен Божиќен Лажен Дизајн На Нокти Со Подготвителна Подлога, Мини Датотека, Стапче За Кут?

Вамони 60 парчиња Божиќна Преса На Нокти Краток, Сјаен Квадрат Симпатичен Црвен Божиќен Лажен Дизајн На Нокти Со Подготвителна Подлога, Мини

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

?ХОЛИДЕЈ ПРЕС НА НОКТИТЕ СЕ ТУКА : Вамони прес онс комплет вклучува 60 квадратни кратки лажни нокти (еднократно), пред рампа, лепило јазичиња, маникир стап и мини датотека Нема потреба да купувате други работи, можете да добиете ефект сличен на салонот за нокти. ?БРЗА АПЛИКАЦИЈА : лажните совети за нокти во нашиот печат на комплетот за кратки нокти за нокти не е потребен лепак за нокти и нема време за сушење. Само притиснете ја нашата блесок ноктите на вашите нокти, и готово! Подготвените за носење акрилни врвови за нокти се пријателски расположени за вечера за луѓе кои не се добри во маникир и зафатени. ?КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од абс материјал, вамони притиснете на комплетот за нокти е нетоксичен, невкусен, не е лесен за кршење и нема да му наштети на човечкото тело или ноктите и може да се користи со доверба. Супер тенок дизајн поудобен за носење со свилен мазен раб. ?ИЗМЕШАЈТЕ И СОВПАЃАЈТЕ КАКО ШТО САКАТЕ : Притиснете на ноктите украсени со различни модели, може да се мешаат помеѓу комплетите за сопствен изглед, може да се пребојат за уникатна уметност на ноктите, може повторно да се нанесат доколку се третираат внимателно.

Параметри на производот

Слична стока