.

.

Макарт Цврст Комплет За Гел За Нокти за Продолжување на Ноктите, Сите Во Еден Тврд Гел Пакет Со Макарт Ажуриран 2 парчиња Гел За Лепак За Нокти За Нокти со четка&заси?

Макарт Цврст Комплет За Гел За Нокти за Продолжување на Ноктите, Сите Во Еден Тврд Гел Пакет Со Макарт Ажуриран 2 парчиња Гел За Лепак За Нокти

DEN 671.68

Пристапност
Залиха

Комплет За Градење Гел се-во-едно - овој пакет доаѓа со 4 тегли цврст гел за нокти со јасни, бели, голи розови, светло розеви бои;основен слој од 8мл гел, мини УВ И ЛЕД ламба за нокти СО USB кабел, СИЛИКОНСКО пенкало за нокти за вајање, 2 силиконски калапи за нокти ЗА 3д декорација НА ноктите САМОСТОЈНО и датотека за нокти 100/180 Комплет за градење нокти со цврст гел Се-во-едно. 4-во-1 Цврст Градител Гел За Нокти-Макарт мултифункционален глукс гел (лепак и гел за продолжување) може да се користи како гел за продолжување на ноктите, ув гел за лепак за нокти за меки гел нокти,акрилни нокти, совети за гел или јасно притискање на ноктите, гел за лепак за нокти и гел за скулптура НА нокти ЗА 3д украси за уметност НА ноктите САМ.Гел за нокти за заштеда на пари за вашата професионална или дневна уметност за нокти. Лесен За Нанесување и Пријателски За Почетници-овој гел за резба за нокти е едноставен за употреба.Цврстата текстура ја прави нелеплива за рака и лесна за манипулација,брза за изградба на гел-ноктите без да се држите до рацете или алатките за уметност на ноктите. Без хаос, без остатоци. Нема потреба од раствор за лизгање, мономерна течност, форми за нокти за акрилни нокти kit.It треба да се излечи за 60-120-тите преку УВ/ЛЕД ламба за нокти.

Параметри на производот

Слична стока