.

.

Запалување чиста алатка Поставете каулинг, хемикалии за чистење на теписи, алатки за чистење теписи, алатки за отстранување на алатки за чистење на млазници за чис?

Запалување чиста алатка Поставете каулинг, хемикалии за чистење на теписи, алатки за чистење теписи, алатки за отстранување на алатки за чистење

DEN 90.72

Пристапност
Залиха

Употреба на производи Овие млазници од алатката за чистење на алатката за чистење помагаат за санирање и запечатување на празнините, а аматерите исто така можат да започнат од едноставни операции. Список на производи. Комплетот за чистење на казани има 5 четки за чистење, 5 игли од не'рѓосувачки челик, 5 црвени капачиња за чистење и 5 млазници. Лесен и лесен за носење. Малата големина и мала тежина на алатката за чистење за чистење во голема мерка поставуваат дневно носење и складирање за да ги задоволат вашите различни потреби за одржување. Издолжен дизајн. Комплетот за чистење на алатката за чистење усвојува четки со долги четки и долги игли за ефикасно чистење на остатоци од лепак на тесни страни, агли и рабови. Комплетот за чистење на алатката за чистење е изработен од тврд силика гел и не'рѓосувачки челик, кој не е лесен за пробивање и е издржлив. Спецификација : Тип на артикал : Запален материјал за чиста алатка Материјал за производи : тврд силикон + Функција од не'рѓосувачки челик : Запечатете го и поправете го јазот сам по себе и извадете го преостанатиот лепак.

Параметри на производот

Item Type:
Caulking Clean Tool Set
Product Material:
Hard Silicone + Stainless Steel
Function:
Seal and repair the gap by itself, and remove the remaining glue. 
Package List:
5 x Cleaning Brush:
5 x Stainless Steel Needle:
5 x Cleaning Red Cap:
5 x Nozzle:
Слична стока