.

.

Космос далечински управувач држач за монтирање на wallидот со отстранлив blockиден полица за полнење на држачи за држачи на држачи за повеќенаменски организатор за ск?

Космос далечински управувач држач за монтирање на wallидот со отстранлив blockиден полица за полнење на држачи за држачи на држачи за

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

【CHANGE FOR DIFFERENT CAPACITY】 Our wall mount holder has 3 grids suit well with your different kind of remote control, phone, and keys etc You can also remove the block, explore the width to suit all your needs like tablet, note book, списание и други поголеми работи. 【Безбедно со издржлива завртка】 Не можете да очекувате едноставна лента со двојна страна да ги задржи вашите телефон и клучеви повеќе од една недела. Ние го избираме сигурен сет за завртки за инсталирање. Вашиот телефон лесно ќе се држи и наоѓа, нема да падне повеќе. 【Лесно за полнење на телефон】 Постојат три 1,5 "дупка за полнење на задниот дел. Костума за повеќето кабел за полнење. Можете да го ставите вашиот телефон во држачот и во полнење во исто време. Честопати се користи како монтажа на wallидот на кревет, дневна соба ТВ далечински управувач Storge. 【Акрилен материјал】 Акрилен материјал со висок степен со специјална мазна чиста површина. Не е само wallидна монтажа, туку и модерни украси на вашиот wallид, трајни и чисти. Инсталирајте во неколку чекори. 【Широки апликации】 Овој држач за монтирање на wallидот што не се лизга може да се залепи во спална соба, бања, просторија за студии, дневна соба и други места, кои можат да држат повеќето мали предмети, како што се училишни или канцелариски материјали, четки за заби.

Параметри на производот

Слична стока