.

.

Молња Центар Ipad Адаптер, 6-во-1 Молња На HDMI Дигитален AV Конвертор, TF &засилувач; Sd Картичка Читач, USB Камера Адаптер, Испорака На Енергија Компатибилен со iPhone, iPad И Пове?

Молња Центар Ipad Адаптер, 6-во-1 Молња На HDMI Дигитален AV Конвертор, TF &засилувач; Sd Картичка Читач, USB Камера Адаптер, Испорака

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

€6-во-1 Мултипорт Адаптер : Премногу адаптери 2, ве Молиме поврзете ја моќноста кога HDMI портата не работи стабилно) ①Сд/ТФ/УСБ-Читач На Картички : Едноставно поврзете го адаптерот со вашиот i Phone/i Pad и потоа вметнете ја вашата sd/TF(Микро SD) картичка. Лесно се пренесуваат фотографии или видеа од вашата камера од картички на i Phone/i Pad за само неколку секунди. (ЗАБЕЛЕШКА : портата НА SD картичката / tf картичката и USB интерфејсот не можат да се користат истовремено). Што Добивате : Пренослив И Компактен Центар За Адаптер За Молња, упатство за употреба упатства и доживотна поддршка за технологија. Секое прашање, ве молиме слободно контактирајте не прво за помош. Марка : Rosycloproduct Име : Молња На OTG Дигитален AV Адаптер HUBProduct надградба : Синхронизирајте и управувајте со вашите датотеки побрзо од кога било. Ја проширува ограничената порта за молња на вашиот i Phone/i Pad со ЕДНА HD 1080p HDMI порта, 2 излези на читачот на SD, 1 конектор за полнење на молња и 2 USB порти.ОВОЈ АДАПТЕР ЦЕНТАР додава можност за полнење на телефонот со приклучување на кабел за полнењешто. Треба да се напомене дека самиот читач на картички не треба да се наплаќа.Широко компатибилен : Двојно слотови, Поддршка СД,СД-Ц,ММЦ,РС_ММЦ,СД_ХЦ, Микро СД.Компатибилен со i Phone 5,5 C, 5 S, 6 S, 6 плус,SE, 7, 7 Плус, 8, 8 Плус, Xs, Xs Max,11,11 Pro,11 Pro Max,12,12 Max,12 Pro Max и подоцнежните модели.

Параметри на производот

Слична стока