.

.

Цизпф Пренослива Електрична Машина за Дупчење Нокти 35000 ВРТЕЖИ во МИНУТА за Акрилни Гел Нокти, Професионални Алатки За Полирање На Педикир За Маникир За Домашна Уп?

Цизпф Пренослива Електрична Машина за Дупчење Нокти 35000 ВРТЕЖИ во МИНУТА за Акрилни Гел Нокти, Професионални Алатки За Полирање На Педикир За

DEN 1455.84

Пристапност
Залиха

?●Моќна Професионална Машина За Дупчење Нокти ● оваа електрична вежба за нокти доаѓа со 0-35, 000 ВРТЕЖИ во МИНУТА прилагодливи со голема брзина, 6 парчиња метални дупчалки и може да се заменат по желба ?●Прилагодлива насока●насоката на вртење напред и назад може да се избере без разлика дали сте користеле десна рака или левак. ?€Низок Шум И Ниска Топлина ● оваа електрична датотека опремена со моќен мотор. Изработен од легура на алуминиум, дизајн на дупка за дисипација на топлина со одличен ефект на дисипација на топлина, обезбедувајќи ви удобно искуство во уметноста на ноктите. ?●Мултифункционална Употреба Вежба За Нокти● : Дизајнирана Со висококвалитетна рачка од алуминиумска легура, таа е лесна за стабилно работење.Погоден за тампонирање, мелење, острење, брусење, полирање за акрилни нокти и гел-нокти, отсекување на дебели природни нокти на нозете, како и отстранување на гелови за продолжување, кутикули и мртва кожа. Идеален е и за професионална употреба во салон и за почетници дома. ?`+Дизајн За заштеда На простор Овие вежби за нокти за акрилни нокти доаѓаат со држач за пенкало за нокти и држач за игла за мелење. Погодно за поставување пенкало за вежба за нокти и дупчалки за нокти пред почетокот. Заштеда на простор на биро за маникир. ?ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ1. 35000 вртежи Во минута Моќна И Прилагодлива Вежба за Нокти, Заштедувајќи Време за Брзо Дејство.Напред /Обратна Насока Погоден За Лева рака и Десна рака, Лесен за употреба и држење.Ниска Топлина, Низок Шум, Ниски Вибрации и Пренослив Компактен, Прилично Пријателски Дизајн на Работната Средина.

Параметри на производот

Слична стока