.

.

22800 Инсталатор На Обетка За Тркала, Алатка За Инсталирање На Тркала, Сеф, Заштедува Време,Напор, Алатка За Обетка За Гуми, Инсталатор На Обетка За Тркала Заменете, Ко?

22800 Инсталатор На Обетка За Тркала, Алатка За Инсталирање На Тркала, Сеф, Заштедува Време,Напор, Алатка За Обетка За Гуми, Инсталатор

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

[Висококвалитетен Материјал] нашиот инсталатор на обетка за тркала е изработен од висококвалитетен јаглероден челик и неговата површина е оксидирана и отпорна на ' рѓа Силен и отпорен на абење, долг работен век. [Применливо] 22800 тркало столпче инсталација алатка е компатибилен со речиси сите тркала на возилото и светлина камион тркала столпчиња, и се применува за повеќето АВТОМОБИЛ SUV RV светлина камион тркала столпчиња. [Карактеристики] лесно е да се инсталираат нови столпчиња на тркалата и да се користи крцкалка или ударен клуч за цврсто повлекување на новите столпчиња на место. [Лесен За Употреба] Прво, цврсто повлечете ја новата обетка на своето место. Следно, ставете ја алатката на вратилото на обетката. Конечно, затегнете ја алатката за навртки за навртки за да ја повлечете обетката на место. Столпчињата за возила често се премногу долги, оваа алатка ќе помогне.

Параметри на производот

Слична стока