.

.

DBYLXMN Поместување на ќебето дебело постелнина Организатор за складирање на куќиште за складирање ватенка за облека за домаќинство и организатори за складирање тор?

DBYLXMN Поместување на ќебето дебело постелнина Организатор за складирање на куќиште за складирање ватенка за облека за домаќинство и организатори

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Тежина : 139 G/PC 1 Capacity : 130 L 1 x торба за складирање на облека. Боја : сива, портокалова, Skyblue, Grassgreen. Материјал : Големина : 60*42*36см. Пакет : Поли-торба изгубена искрено облека Организатор на ватенка за складирање на големи капацитети за складирање на капацитети 3-пакувања Организатор за облека за перење алишта за перење садови контејнери за складирање на облека со фиоки, плакари за плакари, организатор, патент за облека, торби за складирање. Поместување на ќебето дебело постелнина Организатор за складирање на куќиште за складирање ватенка торба за домаќинства и организатори за складирање торби за јорган : сива, портокалова, небото, трева за складирање на облека за облека : 139g/компјутер 1 Капацит : 130 Lpackage : поли торба100% и висок квалитет. Организатор за складирање на торби за складирање облека, не-вжештена bagmatery : Големина : 60*42*36см.

Параметри на производот

Слична стока