.

.

Торба за стабилизатор на телефони, преносен изолиран во прав од шок -отпорен рачен телефон стабилизатор за складирање торба за торбичка за заштита, за заштитен куќ?

Торба за стабилизатор на телефони, преносен изолиран во прав од шок -отпорен рачен телефон стабилизатор за складирање торба за

DEN 156.00

Пристапност
Залиха

Усвојувајте удобен дизајн, лесен, што го олеснува извршувањето без многу товар Мекото внатрешно руно ви овозможува да доживеете удобно чувство на рака и подобро да ја заштитите машината. Вграден фиксен појас нето џеб, разумно раздвојување на просторот, поголем капацитет и повеќе складирање. Со добра херметичност, изолација од прашина, апсорпција на шок и прскање против вода, погодно за извршување. Компатибилен за OSMO Mobile 3/4, може да складира и други додатоци за удобно користење. Усвојувајте удобен дизајн, лесен, што го олеснува извршувањето без многу товар. Мекото внатрешно руно ви овозможува да доживеете удобно чувство на рака и подобро да ја заштитите машината. Вграден фиксен појас нето џеб, разумно раздвојување на просторот, поголем капацитет и повеќе складирање. Со добра херметичност, изолација од прашина, апсорпција на шок и прскање против вода, погодно за извршување.

Параметри на производот

Item Type:
Phone Stabilizer Storage Bag
Material:
Nylon + Flocking
Color:
Gray
Product Length:
Approx. 20cm/7.9in
Product Width:
Approx. 15cm/5.9in
Product Height:
Approx. 4.5cm/1.8in
Weight:
Approx. 138.0g/4.9oz
Function:
Dustproof, shock absorption and anti water splashing
Applicable for OSMO Mobile 3/4:
Package List:
1 x Phone Stabilizer Storage Bag:
Note:
Please allow error for manual measurement:
Слична стока