.

.

ВЕНТИЛАТОР ЗА ОЏАЦИ СЕВЕЗ, Евакуатор ЗА Чад ОД ОЏАК 60W, Вентилатор За Издувни Гасови Од Камин, Вентилатор За Чад, Индуктор За Нацрт На Оџак,Вентилатор за Издувни Гасо

ВЕНТИЛАТОР ЗА ОЏАЦИ СЕВЕЗ, Евакуатор ЗА Чад ОД ОЏАК 60W, Вентилатор За Издувни Гасови Од Камин, Вентилатор За Чад, Индуктор За Нацрт

DEN 1653.44

Пристапност
Залиха

● ЗА ДИЈАМЕТАР НА ДИМНИ КАНАЛИ-Моќност : 60 W За Дијаметар На Димни 9 - 16см и 12,5-16см Нема БУЧАВА-Една од најчестите поплаки кога станува збор за моќните вентилатори за ладење е тоа што тие прават многу бучава. За среќа, нашиот осцилирачки вентилатор обезбедува тивка операција за да не мора да правите компромис кога станува збор за удобноста на вашиот дом. Се ПРИМЕНУВААТ на-тоа е многу погоден за камин додатоци/Пица Печки/ Печки На Дрва. Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот создава издувни гасови и предизвикува брзо ослободување на чад за да се спречи чадот непречено да излезе од оџакот поради лошиот оџак. ● ЗАБЕЛЕШКА-каминот за домаќинство користи индуциран вентилатор за нацрт и температурата на излезот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде оштетен. Инсталирајте го кабелот за напојување со најмалку 0,5 квадратни бакарна жица. ● НАПОН-работниот напон на производот е 220v( напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон),нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот на енергија. Спецификација : Име На Производ : Електричен Нацрт Што Предизвикува Моќност на Вентилаторот : 60 WVoltage : 190-240 V( напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон)Боја : а За Дијаметар На Димни 9-16cm B За Дијаметар На Грип 12,5-16cmnote : 1. Домашниот оџак усвојува индуциран вентилатор за нацрт, а температурата на излезот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде оштетен.

Параметри на производот

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Power:
60W
Voltage:
190-240V( 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Color:
A for Flue Diameter 9- 16cm:
B for Flue Diameter 12.5-16cm:
note:
1. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or removing, please turn off the power switch to avoid electric shock.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated with the chimney to get the best effect.:
5. When the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke causing smoke to emerge.:
6. The smoke evacuator is placed on the chimney. The smoke exhauster must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the chimney cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Package Included:
1 *Induced draft fan :
Слична стока