.

.

Славини Кујнски Славини, Цврста Месинг Еднократна Рачка Со Една Рачка Повлечете Го Распрскувачот Пролетна Тапа За Кујнски Мијалник Со Висок Лак Чешма За Кујнски М?

Славини Кујнски Славини, Цврста Месинг Еднократна Рачка Со Една Рачка Повлечете Го Распрскувачот Пролетна Тапа За Кујнски Мијалник

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Кујна Мијалник Славини Комерцијален дизајн и висок квалитет : пролетен дизајн, погоден за мијалници за домаќинство или гранитни плочи. Цврстата месинг структура без олово обезбедува побезбеден и поздрав воден пат. Керамичкиот вентил и рачката на славината се отворени и затворени 500.000 пати, обезбедувајќи професионални не-капе и издржливи перформанси. Вкупна висина : 16"; висина на излезот на вода : 3,9", опсег на излез на вода : 6,8". Славината ќе дојде со целиот хардвер за инсталација, вклучувајќи Цевки За вода Од 3/8" H & C, можете сами да ја инсталирате Без водоводџија за да заштедите пари и време. Два методи за поставување и млазница од 360 степени : Два режими на прскање ви овозможуваат лесно да се префрлите од аериран проток без прскање во моќен спреј пред миење само со притискање на прекинувачот. Високо заоблената ротирачка млазница од 360 степени обезбедува целосен опсег на перење за вашиот кујнски мијалник. Интеграција на дизајнот со една рачка, лесна за контрола на температурата и протокот на вода. Лесно за чистење : висококвалитетната повеќеслојна четкана кујнска славина обложена со никел може да спречи ' рѓа, корозија и губење на сјајот. Четканата завршница спречува отпечатоци од прсти и дамки од вода, правејќи ја кујната да изгледа почиста. Помалку време за чистење, повеќе време за забава со семејството. Кујнски Мијалник Славини Спецификација : име На Производ : кујнски славинаповршински третман : цртеж на жица, лак за печењебојка : црна, четкана, четкана златен вентил основен материјал : керамички вентил корематеријал : Месингструктура : дијаметар на седиштето со еден тип : 32-35ммработење температура : 0-99é Стил : модерен И едноставен дијаметар на цевката за влез и излез : 3/8 интерфејсен број на дупки : Единечна Дупкабез разлика Дали Може Да се Ротира : метод на снабдување со вода : метод на мешање на отворање на славина : метод на инсталација на лифт : седење и стоење гаранција : 2 години применливи места : вила кујни, Приватни Клубови, хотелски кујни, клупски кујни, семејни кујни итн.

Параметри на производот

Product name:
kitchen faucet
Surface treatment:
wire drawing, baking varnish
Color:
black, brushed, brushed gold
Valve core material:
ceramic valve core
Material:
Brass
Structure:
single type
Valve seat diameter:
32-35MM
Working temperature:
0-99℃
Style:
modern and simple
Inlet and outlet pipe diameter:
3/8 interface
Number of holes:
single hole
Whether it can be rotated:
Yes
Water supply method:
mixing faucet
Opening method:
lift type
Installation method:
sitting and standing
Warranty:
2 years
Applicable places:
villa kitchens, private clubs, hotel kitchens, club kitchens, family kitchens, etc.
installation tips:
1. If you must install it yourself, you need a certain amount of installation experience. Don't install randomly:
2. Rinse the debris in the embedded water pipe before installation, so as not to block the faucet and inner pipe :
Слична стока