.

.

Кутии за складирање живи кутии за складирање на фиоки за складирање документ за организатор на кутии за козметичка работна површина кутија за складирање на кутии ?

Кутии за складирање живи кутии за складирање на фиоки за складирање документ за организатор на кутии за козметичка работна површина кутија

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Тие можат лесно да се расплетуваат за да складираат работи Вие едноставно можете да ја преклопите коцката кога не се во употреба, овие кутии за складирање со капаци се супер цврсти и доволно силни за да држат играчки, облека, крпи, итн. Кошница за складирање на пијалоци и закуски, козметика, сортирање на материјали за чистење, итн. слоевит дизајн го максимизира просторот, складирање на влечење, лесен за организирање. Casherата за складирање на фиоки : Дизајнот на фиоките е погоден за визуелизација и складирање. Нежните двослојни слајд железница можат да обезбедат мазно лизгање без да блокирате, можете лесно да се лизнете надвор, и многу е погодно за чување и организирање. Spuction Структура на високи квалитети : издржлив PP материјал може да спречи лизгање или гребење на горниот дел од масата и да спречи прашина и прашина. - Исполнување и отстранување : Може да се отстрани кога е потребно да се премести или носи за да заштедите простор. Тие можат лесно да се расплетуваат за да складираат работи. Вие едноставно можете да ја преклопите коцката кога не се во употреба, овие кутии за складирање со капаци се супер цврсти и доволно силни за да држат играчки, облека, крпи, итн. Кошница за складирање на пијалоци и закуски, козметика, сортирање на материјали за чистење, итн.

Параметри на производот

25 * 17 * 7.5cm:
Quantity:
1 piece
Слична стока