.

.

Кутија за бонбони, 10 ПАРЧИЊА Кутија За Бонбони Во Форма На Морков, Мал Организатор На Бонбони Пластичен Сад За Кутии За Бонбони За Подарок За Забава За Свадба, Кутиј?

Кутија за бонбони, 10 ПАРЧИЊА Кутија За Бонбони Во Форма На Морков, Мал Организатор На Бонбони Пластичен Сад За Кутии За Бонбони За Подарок

DEN 392.00

Пристапност
Залиха

Кутијата за складирање е мала по големина, мала по тежина, пренослива и лесна за носење и складирање 10 парчиња Креативна Кутија За Бонбони Во Форма На Морков Персонализирана Кутија За Бонбони. Се користи за свадби, денот на детето, новороденчиња, бебе сто?дневни прослави, роденденски забави и друга празнична пригода. х Пластична Мала Кутија За Складирање Свадба Материјали Светло Жолта Боја. Кутијата е силна и издржлива, може да издржи секојдневно абење и не е лесно да се скрши или деформира. климатизација вода цевка. Мазна и тркалезна, светла боја, силни перформанси на запечатување, може да се отворат и затворат. Изгледот има дизајн на морков, и може да биде исполнет со бонбони, чоколади итн. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Бонбони : Пластика Боја : како што е прикажано на сликата Големина на производот : Прибл. 12х5см / 4, 7х2, 0инт тежина : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Candy Box
Material:
Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 12x5cm / 4.7x2.0in
Weight:
Approx. 224g / 7.9oz
Package List:
10 x Candy Box
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока