.

.

DBYLXMN Подарок фиока обетка за обетки за накит Фланел кутија Организатор на држач за приказ на куќиште за чување на прстени за складирање и организатори на организат?

DBYLXMN Подарок фиока обетка за обетки за накит Фланел кутија Организатор на држач за приказ на куќиште за чување на прстени

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

100% пластика Пакетот вклучува : Организатор на фиоки за кревети за џемпери, фиоки за складирање на полици за складирање идеи за складирање на предиво решенија за складирање. И заради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот. Ви благодарам! Сезонски контејнери за складирање решенија за складирање на предиво уредни и CO за складирање канти за плакари за облека за пакување полици за складирање кеси за складирање со патент. Постигнат во кадифено сиво меко-, оваа послужавник го штити вашиот накит од оштетување и гребнатини. Подвижните партиции помагаат да се прилагоди големината на решетката на различни големини на накит. Организатор за складирање на плакари, организатор за складирање торбички за складирање торби за складирање на предива за складирање зимско складирање за облека за облека за правоаголник. Погодно за извршување на накит е одлично за складирање дома и исто така е совршено, освен табели за изложби и продавници за малопродажба. Организатор на фиоки за кревети за пакување полици за складирање на тепих, контејнери со џемпер, мало складирање. 3 x Складирање на џемпер од кабинет за торби за складирање на плакари за складирање на облека за складирање на предиво за складирање 8 решенија за складирање Организатор канти за платно за складирање. Организатор на кутија за подароци за подароци Организатор на кутии на организатор на екранот за складирање на прстени за складирање и организатор за складирање на организатори за плакари може да биде грешки од 2-3 см поради рачното мерење.

Параметри на производот

Слична стока