.

.

HOLIBANNA 1 Поставете полици за чевли за чевли за решетки за чевли за чевли за влез за чевли за чевли за плакарот без пробивање на организатор за чевли, папучи за складир?

HOLIBANNA 1 Поставете полици за чевли за чевли за решетки за чевли за чевли за влез за чевли за чевли за плакарот без пробивање

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

пластика Носител на чевли за wallид- Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Решетката за чевли за ходникот- Со силна налепница, решетката за wallидни чевли е лесен за инсталирање, нема потреба од удирање и ќе го оштети wallидот. Rackидна решетка за чевли- решетката за складирање на slид поставен за влечење е погодна за врата, бања, спална соба, влезна врата,. Пол за складирање на чевли- Неговиот иновативен дизајн е стилски, издржлив и, погоден за влечки, високи потпетици, спортски чевли, сандали,. Рак за влечки без удари-решетката за чевли може да се инсталира на плочка, не'рѓосувачки челик, замрзнато стакло, панел од дрво, акрилна табла, мазно стакло ,. Носител на чевли за wallид- Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Решетката за чевли за ходникот- Со силна налепница, решетката за wallидни чевли е лесен за инсталирање, нема потреба од удирање и ќе го оштети wallидот. Rackидна решетка за чевли- решетката за складирање на slид поставен за влечење е погодна за врата, бања, спална соба, влезна врата,. Пол за складирање на чевли- Неговиот иновативен дизајн е стилски, издржлив и, погоден за влечки, високи потпетици, спортски чевли, сандали,. Рак за влечки без удари-решетката за чевли може да се инсталира на плочка, не'рѓосувачки челик, замрзнато стакло, панел од дрво, акрилна табла, мазно стакло ,. Пакетот вклучува 2 x табли 4 x чевли фиоки Карактеристики -Со оваа решетка за чевли за виси, нема потреба да се наведнувате при промена на чевлите.

Параметри на производот

Слична стока