.

.

Insutam Носечки Крок Светла За Чевли-Фарови За Крок, Шарм За Декорација На Чевли Задолжителен Додаток За Ноќни Активности, Совршен За Пешачење, Џогирање, Пешачење,Камп?

Insutam Носечки Крок Светла За Чевли-Фарови За Крок, Шарм За Декорација На Чевли Задолжителен Додаток За Ноќни Активности, Совршен За Пешачење,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ОСВЕТЛЕТЕ ЈА ВАШАТА НОЌ : Нашите Крок светла се совршено дизајнирани да ги осветлат вашите чевли и да ја осветлат вашата ноќ Идеален за ноќни активности на отворено, како што се трчање, пешачење, возење велосипед или пешачење. УЛТРА СВЕТЛА и ДОЛГОТРАЈНА : овие крок фарови се посветли од телефонската фенерче и осветлуваат до 10 метри подалеку. Со траење на батеријата од 72 часа, можете да се потпрете на светлата на крокс повеќе ноќи. ТРИ РЕЖИМИ НА СВЕТЛИНА : Лесно префрлете се помеѓу три различни режими на светлина со притискање на главата на Крок светлата - трепкање, брзо трепкање и стабилно вклучување - за да можете да изберете соодветен режим врз основа на вашите потреби. ЛЕСЕН и ПРЕНОСЛИВ : "додатокот за фенерче крок" е исклучително лесен и може да се носи со вас насекаде, а светлата за крок исто така можат да обезбедат осветлување за вашите чевли. ВОДООТПОРЕН IPIPX5 : нашите светла за чевли се дизајнирани со водоотпорно ниво IPX5, што ги прави отпорни на дождови и роса од диво кампување.

Параметри на производот

Слична стока