.

.

Полици за полици Htllt Полки кујнски полица 304 не'рѓосувачки челик кујнски полица за слетување повеќеслојно складирање масло сол сол сол сос од оцет зачинети зачинет?

Полици за полици Htllt Полки кујнски полица 304 не'рѓосувачки челик кујнски полица за слетување повеќеслојно складирање масло сол сол сол

DEN 1270.40

Пристапност
Залиха

♥ Тоа е со добар квалитет, фино изработка и многу силна и издржлива ♥ Моќна функција за складирање, можете да поставите разни тегли за сезонски кутии за сезони; Порозен слој на мрежа, брза дренажа и лесна за сушење. ♥ Ситно полирање, рамка од не'рѓосувачки челик, доказ за водоотпорна и 'рѓа, долг животен век. ♥ Моќен капацитет за носење на оптоварување, засилена отпорност на 'рѓа, водоотпорна и докажана влага, стабилен и издржлив. ♥ Направено од 304 не'рѓосувачки челик, мултифункционален сипе, резервоар за одводнување и прибор за јадење, решетката за мобилна кујна ;. ♥ Детали натрапување ♥ ▶ Спецификација : 38/43/48/58 × 22 × 42cm ▶ Материјал : 304 не'рѓосувачки челик ▶ Метод на инсталација : Слетување ▶ Стил : Модерно ▶ Функција : Складирање на кујна.

Параметри на производот

38/43/48/58×22×42Cm:
▶Material:
304 Stainless Steel
▶Installation Method:
Landing
▶Style:
Modern
▶Function:
Kitchen Storage
Слична стока