.

.

ВОСОК ВОСОК Подлога За Чистење Автомобил Тампон Инчен Кука Зафат Плоча Слој Влошки Чамци За Тркала Тампон Апликатор Завршувањето Соединение Авто Камион Пена Авто?

ВОСОК ВОСОК Подлога За Чистење Автомобил Тампон Инчен Кука Зафат Плоча Слој Влошки Чамци За Тркала Тампон Апликатор Завршувањето Соединение

DEN 966.40

Пристапност
Залиха

ТАМПОНИРАЊЕ ПОЛИРАЊЕ ВЛОШКИ тампонирање ПОЛИРАЊЕ рампа депилација, полирање и запечатување на различни бои, чистење и подобрување на своите; за автомобил детали полирање КОМПЛЕТ ЗА ТАМПОНИРАЊЕ ВЛОШКИ добар и професионален избор за вашиот автомобил. МЕКИ ВЛОШКИ ЗА АПЛИКАТОР ЗА ВОСОК ОД МИКРОФИБЕР користат Професионално полирање, полирање и завршна сунѓерска подлога. СУНЃЕР ТОПКАТА ТАМПОН РАМПА ТАМПОН ПОЛИРАЊЕ РАМПА Направени од материјал за трајна употреба. ПОЛИРАЊЕ СЛОЈ сунѓер Изработени од материјал за трајна употреба. ТАМПОНИРАЊЕ ПОЛИРАЊЕ ВЛОШКИ тампонирање ПОЛИРАЊЕ рампа депилација, полирање и запечатување на различни бои, чистење и подобрување на своите; за автомобил детали полирање. КОМПЛЕТ ЗА ТАМПОНИРАЊЕ ВЛОШКИ добар и професионален избор за вашиот автомобил. МЕКИ ВЛОШКИ ЗА АПЛИКАТОР ЗА ВОСОК ОД МИКРОФИБЕР користат Професионално полирање, полирање и завршна сунѓерска подлога. СУНЃЕР ТОПКАТА ТАМПОН РАМПА ТАМПОН ПОЛИРАЊЕ РАМПА Направени од материјал за трајна употреба. ПОЛИРАЊЕ СЛОЈ сунѓер Изработени од материјал за трајна употреба. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики на подлогата За полирање-Нема да го оштети вашиот автомобил додека го користите Подлогата за Полирање За Полирање. - Добар и професионален избор за Вашиот Автомобил Тампон Рампа За Автомобил. - Материјал : сунѓер автомобил тркала полирање комплет.

Параметри на производот

Слична стока