.

.

Кутија за накит 3-Слоеви Очила Од Цврсто Дрво Полица За Прикажување Очила За Сонце Решетка За Накит Решетка Оптичар Дисплеј Реквизити Полица За Поставување Дома Же?

Кутија за накит 3-Слоеви Очила Од Цврсто Дрво Полица За Прикажување Очила За Сонце Решетка За Накит Решетка Оптичар Дисплеј Реквизити

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Големина : 30х20х16, 5см 3-ниво очила за сонце држач за држач, едноставен класичен дизајн. Направено од цврсто дрво, издржливо за долготрајно. Платформите се совршени за прикажување или малопродажба на очила за сонце или други очила. Разновидниот држач може да се користи и за прикажување иглички, брошеви, прстени или други уметности за накит. Големина : 30х20х16, 5см.3-ниво очила за сонце држач за држач, едноставен класичен дизајн.Направено од цврсто дрво, издржливо за долготрајно.Платформите се совршени за прикажување или малопродажба на очила за сонце или други очила.Разновидниот држач може да се користи и за прикажување иглички, брошеви, прстени или други уметности за накит.Спецификација : боја : лог колорматеријал : цврсто дрво големина : 30x20x16, 5cm Package Содржина : 1 * Очила Прикажува Белешки : 1. Продаваат само главни производи, а не други производи. Бидејќи е потребно рачно мерење, оставете простор од 1-3 см.

Параметри на производот

Colour:
log color
Material:
solid wood
Size:
30x20x16.5cm
Package Contents:
1 * Eyeglasses Display:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
1 X Jewelry Storage Box :
Слична стока