.

.

Б&засилувач; МАВИС Бразилецот Џиу Џицу Американско Знаме Унисекс Ранец Мултифункционален Пакет 3д Печатење Училишна Торба Возрасни Деца Патување Дневен Ранец Лап?

Б&засилувач; МАВИС Бразилецот Џиу Џицу Американско Знаме Унисекс Ранец Мултифункционален Пакет 3д Печатење Училишна Торба Возрасни

DEN 1094.40

Пристапност
Залиха

Капацитет : 16,9 Х 12,6 Х 5,5 Инчи / 43*32*14см (Н+Л+В) Користење на 600д издржлив висококвалитетен полиестер, лесен и лесен за чистење. Издржлив лесен ранец со мазен патент. Дизајн : Постои Прилагодлива Брава За Прилагодување Од Типот На Јамка, Која Може Слободно Да Ја Прилагоди Должината На Ременот, Да Го Намали Товарот На Тежината И Ефикасно Да Ги Заштити Грбот И Рамената. Двете Страни Имаат Отворени Странични Џебови, Кои Можат Да Се Користат За Секојдневно, Патување, Пешачење, Планинарење Итн. Функција : Живописен Дизајн на 3д Печатење, Привлечен И Импресивен. Доволно За Да Држите Лаптоп, Можете Да Ставите Чадор, Чаша За Вода, Камера, Опрема За Бричење, Облека Итн. Удобен За Носење : ранец со систем за носење ремен за воздушно перниче и задебелен ремен за дишење. Прилагодливите обложени ремени за рамо нудат доволно поддршка и удобност. Одличен Подарок : тоа е модерен и персонализиран ранец кој може да собере многу прилики. Погоден е за училиште, канцеларија, состаноци, на отворено, патување за одмор, итн. Лесно за чистење, перење во машина, не избелувајте. Капацитет : 16,9 Х 12,6 Х 5,5 Инчи / 43*32*14см (Н+Л+В). Користење на 600д издржлив висококвалитетен полиестер, лесен и лесен за чистење. Издржлив лесен ранец со мазен патент. Дизајн : Постои Прилагодлива Брава За Прилагодување Од Типот На Јамка, Која Може Слободно Да Ја Прилагоди Должината На Ременот, Да Го Намали Товарот На Тежината И Ефикасно Да Ги Заштити Грбот И Рамената. Двете Страни Имаат Отворени Странични Џебови, Кои Можат Да Се Користат За Секојдневно, Патување, Пешачење, Планинарење Итн. Функција : Живописен Дизајн на 3д Печатење, Привлечен И Импресивен. Доволно За Да Држите Лаптоп, Можете Да Ставите Чадор, Чаша За Вода, Камера, Опрема За Бричење, Облека Итн. Удобен За Носење : ранец со систем за носење ремен за воздушно перниче и задебелен ремен за дишење. Прилагодливите обложени ремени за рамо нудат доволно поддршка и удобност. Одличен Подарок : тоа е модерен и персонализиран ранец кој може да собере многу прилики.

Параметри на производот

Слична стока