.

.

50 парчиња Картичка За Боја На Лак За Нокти Лесна За Споредба Изберете Лак Транспарентен Облик На Глава На Мечка Акрилен Дисплеј За Нокти Боја На Картичка САМОСТОЈН?

50 парчиња Картичка За Боја На Лак За Нокти Лесна За Споредба Изберете Лак Транспарентен Облик На Глава На Мечка Акрилен Дисплеј За Нокти

DEN 121.44

Пристапност
Залиха

[Материјал] : картичката во боја е изработена од акрилен материјал, со фина изработка, безбедна и убава Симпатична форма дизајн со три димензионални чувство. [ САМОСТОЈНИ Нокти] : Може да ви помогне да организирате обоени лакови, да ја креирате вашата табла за прикажување на бои, да нанесете лак, гел, прав, акрилик итн. [ Лесно За Прикажување] : можете да нанесете повеќе бои на картичката во боја за лесно прикажување, лесна споредба и избор. [Повеќенаменски] : дисплејот во боја на Ноктите може да се користи во салони за нокти, маникир и педикир, за професионалци, овој штанд е совршен и за прикажување на вашата работа. [Применливост] : Погоден За дизајн на нокти, вежбање вештини за нокти, сам дизајн НА нокти и вежбање лак, погоден за ученици. Материјал : картичката во боја е изработена од акрилен материјал, со фина изработка, безбедна и убава. Лесно За Прикажување : можете да нанесете повеќе бои на картичката во боја за лесно прикажување, лесна споредба и избор. САМОСТОЈНИ Нокти : Може да ви помогне да организирате обоени лакови, да ја креирате вашата табла за прикажување на бои, да нанесете лак, гел, прав, акрилик итн.

Параметри на производот

Item Type:
 Nail Polish Color Card
Product Material:
Acrylic
Product Specification:
50 Packs
Package List:
50 x Nail Polish Color Card :
Слична стока