.

.

Анѓели 4 парчиња Сребрена Кофа Домашен Челик За Диспензерот За Вилушки За Четки Кади Канцеларија Кујна И Држач За Нож За Чување Слама Стапчиња За Јадење Прибор За Ј?

Анѓели 4 парчиња Сребрена Кофа Домашен Челик За Диспензерот За Вилушки За Четки Кади Канцеларија Кујна И Држач За Нож За Чување Слама Стапчиња

DEN 983.68

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ ЗА ЛАЖИЦА Погоден за многу прилики, како што се ресторани, кафуле, хотели, кујни, барови , КОФА ЗА СКЛАДИРАЊЕ СЛАМА користи повеќенаменски држач за складирање, многу лесен за употреба, и тоа е. НОСИТЕЛОТ ШЕЌЕР ПАКЕТ Повеќенаменски, може да биде поставување сламки, вилушки, стапчиња за јадење, лажици или друг прибор за јадење. ОРГАНИЗАТОР на РАМНИ САДОВИ Погоден За кафуле, кујни, ресторани и други прилики, за чување предмети. ДРЖАЧ ЗА ПРИБОР за ГОТВЕЊЕ Повеќенаменски, може да биде поставување сламки, вилушки, стапчиња за јадење, лажици или друг прибор за јадење. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики На Држачот За Слама-Боја : кади со рамни садови-Добро За чување и одржување на приборот за јадење достапен и уреден на складирање слама за пиење на шалтер. - Повеќенаменски, може да биде поставување сламки, вилушки, стапчиња за јадење, лажици или друг прибор за јадење кади. - Материјал : држач за кујнски прибор од нерѓосувачки челик-површината е ситно полирана, таа е мазна и многу држач за слама од нерѓосувачки челик. - Погоден за многу прилики, како што се ресторани, кафуле, хотели, кујни ,барови итн држач за прибор.

Параметри на производот

Слична стока