.

.

Mxjcc Парафин Восок Машина За Рака И Нозе - Карит Парафин Восок Бања Парафин Восок Потопло Навлажнувачки Комплет Авто-време И Задржи Топло Парафин Рака Восок Машина З?

Mxjcc Парафин Восок Машина За Рака И Нозе - Карит Парафин Восок Бања Парафин Восок Потопло Навлажнувачки Комплет Авто-време И Задржи

DEN 204.80

Пристапност
Залиха

●Депилацијата дома заштедува многу време и пари Како комплет за депилација за домаќинство се-во-едно, го обезбедува она што ви треба, правете што сакате, постигнувајте високо ниво на ефект што го сакате, одржувајте го чист, без иритација и без остатоци. ●Лесен за ракување и издржлив грејач на восок : садот за восок за домаќинство има функција за автоматско исклучување за контрола на температурата на восокот. Ја одржува идеалната восочна конзистентност во текот на денот и продолжува да работи. Важно е што користи издржлив термички помошен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за да спречи прегревање. ●Безбедносни упатства : ве Молиме не користете ги прстите за да ја тестирате температурата на восокот, туку користете алатки. Загреаниот восок може да биде многу жежок и може да предизвика изгореници! Кога ставате восок во кутијата за восок, проверете дали кутијата за восок е сува. Инаку ќе биде изгорена!. ●Функција : сите обезбедени восоци за отстранување на восок се многу ефикасни за груба и фина коса, како што се нозете, пазувите, лицето, бикините. ●Одличен избор за отстранување на влакна : овој тврд восок за замена овозможува целата коса да се искине од корените без плускавци и пукнатини. Овој комплет за грејач на восок ќе осигури дека кожата е свиленкаста и се обновува пофино.

Параметри на производот

type:
Wax heater
material:
ABS + Aluminum
capacity:
500ML
power:
100W
voltage:
220-240V 50 / 60Hz
packing size:
about 19 * 18.5 * 14.5 cm
package weight:
about 648 grams
product weight:
about 554 grams
cable length:
99cm
Note:
Product dimensions are all manually measured, there may be slight errors, the specific is easy to take the actual product:
Package Included:
1 * Wax heater:
Welcome to MXJCC store,please rest assured to buy,if you have any questions, please feel free to contact us :
Слична стока