.

.

WHLMYH Модерни Нерѓосувачки Челик Кујна Полица, Спајс Решетката Пакет Организаторот Држач Билка Решетката Зачини Полица Кујна Полица, За Зачин Тегла Може Шише И Пове?

WHLMYH Модерни Нерѓосувачки Челик Кујна Полица, Спајс Решетката Пакет Организаторот Држач Билка Решетката Зачини Полица Кујна Полица, За Зачин

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Разноврсна Поставеност : Совршено се Вклопува Во Мијалникот или на Работната Површина Внатрешна Жица Послужавник Лифтови Надвор За Лесно Чистење. Исчистете Ги Сите Делови Во Топла Вода со Сапуница. Отстранлив; Шуплив Дизајн : Со Овој Дизајн, Прилично Е Лесно Да Се Состави И Исчисти За Складирање, Работите Секогаш Се Сушат од влегување Mildew. Организатор На Решетката За Зачини Од 3 Нивоа : Може Да Се Стави На Масата, Може Да Се Закачи И На Ѕидот или Кабинетот, Лесен за Инсталирање, Со цел Да Се Создаде Простор Во Кујната Без Да Се зафати Кујната Space. Решение За Складирање : Совршеното Решение За Складирање Ја Прави Вашата Кујна Повеќе Неуредна, Може Да Складира Зачини И Тегли За Зачини Like. Ефикасен Простор : Малиот Отпечаток Помага Да Се Зголеми Просторот на Вашата Кујна. Оваа Единица Може Да Прими Голем Број Големи Плочи Плус Дополнителен Простор За Одвод За Други Стакларија и Tableware. Намалување На Одвод Одбор Нередот! Оваа Решетка За Садови Се Преклопува Рамно За Неколку Секунди За Погодност За Заштеда На Простор Идеална За Мали Кујни или Каравани.☞ Разновиден : Совршен За Ефикасно И Безбедно Сушење На Целото Перење, Вклучувајќи Тенџериња и Тави. Доволно компактен за да се Задржи Вашиот Мијалник Област Гледа Чисто и Уредно☞ Име на Производ : Зачин Рек☞ Производ Количина : 1☞ Productmaterial : Нерѓосувачки Челик☞ Производ Димензии : 30*18*40 Cm,35*18*40 Cm,45*18*40 Cm,50*18*40 Cm☞ Productcolor : Како што е Прикажано☞ Производ е Применливо Простор : Кујна, Ресторан и Сл☞ Забелешка : ☞ Производ Проблеми Ние Само го Продаде Полица, Остатокот на Предмети на Сликата Се Експонати, Не се Вклучени☞ Боја Проблем -Поради Светлина и Hine Проблеми, Бојата на Сликата Може да се Разликуваат од Бојата на самиот Производ.

Параметри на производот

Слична стока