.

.

Фуили Машки Акупунктурен Модел На Човечко Тело Со Меридијански Точки-18.1 Модел На Акупунктура Професионален Модел За Масажа Со Акупунктура За Настава За Масажа Со ?

Фуили Машки Акупунктурен Модел На Човечко Тело Со Меридијански Точки-18.1 Модел На Акупунктура Професионален Модел За Масажа Со Акупунктура

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

46 см/18,1 инчи женскиот модел на акупунктура е внимателно означен со соодветна точка на притисок и меридијани на античката лековита уметност Можете да го користите овој модел за да ги објасните релевантните знаења на учениците сликовито, да го промовирате разбирањето и мајсторството на учениците и да ја подобрите ефективноста на наставата. Професионални-означени се 361 акупунктурни точки и 48 надворешни меридијански точки на линијата меридијан, а точките за акупунктура се наоѓаат и одобрени од познати експерти за акупунктура и академици на Кинеската Академија на Науките. Дизајниран да ви обезбеди точно и ефективно практично искуство за обука. Уникатен Дизајн-левата страна на моделот е прикажана на англиски јазик, а десната страна е прикажана На Кинески. Со Кинески и англиски прирачник. Погоден за учење и референтна употреба на туина, масажа и акупунктура за почетници На Кинеската медицина. Содржи : четиринаесет меридијани, акупунти и непарни акупунти итн. Материјал-Изработен од мека пвц пластика, еколошки материјали, рачно изработени, процес на печатење, фина изработка, јасни и точни акупунктури. Е идеална наставна помош, може да ви помогне да ги научите меридијаните и акупунктурните точки на телото. Широк спектар на апликации-Овој Модел На Човечка Акупунктура е идеална наставна помош,доволно Детална за да ги задоволи учениците, лекарите или сите заинтересирани за човечките меридијани и точките на акупунктура. Е одличен за училишна алатка за настава, дисплеј за учење и колекционерски предмети. Спецификација : Име На Производ : модел на меридијан акупоинт материјал на производот : еколошки Пвчег : 46см/18.

Параметри на производот

Product Name:
Meridian acupoint model
Product material:
environmentally friendly PVC
Height:
46cm/18.1inch
Model:
Male model
Subject:
Medical Science
Type:
Anatomical Model
Quantity:
1 Pcs
Use for:
medical,school,hospital,medical gift
Package Includes:
1 x Male Human Acupuncture Model:
1 x Chinese and English manual:
Note:
Please allow little color difference due to different display or light environment.:
Because it is a manual measurement, the product size has a small range error of 0.5-1cm, please refer to the actual product, please understand.:
We have always been committed to providing the best quality products and services. Make you have the best shopping experience. Please feel free to E-MAIL us if there are any problems and questions, we will try our best to meet your satisfactions within 24 hours.:
Слична стока