.

.

Toyvian 3 парчиња карневалско отскокнување топка винил школки на отворено спортска играчка АДАУЛТ играчки на отворено играчки играчки за деца надвор од вратите играч?

Toyvian 3 парчиња карневалско отскокнување топка винил школки на отворено спортска играчка АДАУЛТ играчки на отворено играчки играчки

DEN 262.24

Пристапност
Залиха

Сет за жонглирање за возрасни : Одлични партиски материјали за загревање на вибрацијата Детски интерактивни играчки : Направено од врвен материјал, лесен и издржлив за употреба на време. Опрема за жонглирање за почетници : Научете да се справувате со овој сет на топки за да се забавувате. Sulggling топки : ? 【Супериорна изведба】 Научете да го играте овој сет на топки и да се забавувате. - : Тоа прави одлична почетна точка за влегување на нивоата на гравчиња. Сет за жонглирање за возрасни : Одлични партиски материјали за загревање на вибрацијата. Детски интерактивни играчки : Направено од врвен материјал, лесен и издржлив за употреба на време. Опрема за жонглирање за почетници : Научете да се справувате со овој сет на топки за да се забавувате. Sulggling топки : ? 【Супериорна изведба】 Научете да го играте овој сет на топки и да се забавувате. - : Тоа прави одлична почетна точка за влегување на нивоата на гравчиња. Пакетот вклучува 3 x карактеристики на топката за жонглирање - Големина : околу 6,3 x 6,3 x 6,3 см деца. - Боја : Зелен и бел спорт на отворено. - Материјал : сет за џогирање на ПУ. - Лесно се справува со погодно за сите возрасти топка за отскокнување на карневал.

Параметри на производот

Слична стока