.

.

Kingblanc iPad Мини 6-Та Генерација 2021 Случај Со Држач За Моливи, Автоматско Спиење/Будење &засилувач; Стојат Функција, Јаболко Молив2 Безжично Полнење, Стп Кожа Фолио Паме?

Kingblanc iPad Мини 6-Та Генерација 2021 Случај Со Држач За Моливи, Автоматско Спиење/Будење &засилувач; Стојат Функција, Јаболко Молив2 Безжично

DEN 543.84

Пристапност
Залиха

①Совршен Натпревар Е Дизајниран За Нов ipad mini на Apple 6 8,3-инчен 2021 модел (a2567/A25678/A2569) Овозможува лесен пристап до сите копчиња, контроли и порти без отстранување на куќиштето. Не е погоден за други ipad модели. Ве молиме проверете ја вашата школка за враќање на i Pad за да го идентификувате вашиот модел пред да го купите. ●Вграден Држач За Моливи За Јаболка ● вграден држач За моливи за молив за Јаболко 2-та Генерација ви овозможува лесно да го извлечете И чувате Вашиот Молив за Јаболка во внатрешноста на куќиштето безбедно. ●Забелешка : Јаболко Молив2 И Адаптер само за илустрација, не се вклучени. ●Автоматско Спиење/Будење ● Поддржете функција за автоматско будење/спиење со лесно вклучување и исклучување На Куќиштето i Pad mini6 за да помогнете во продолжување на траењето на батеријата на вашиот i Pad. ●Прилагодливи Агли На Гледање ● специјален дизајн против лизгање на жлебови способен да постави повеќе хоризонтални агли на држачот, лесна прилагодлива положба, што ви дава удобни агли за пишување и гледање.

Параметри на производот

Слична стока