.

.

Гламфилдс Еднократно Сендвич Кеси-6 пакет еднократно чување храна кеси-Гламфилдс Бпа Слободен Истекување-доказ Закуски Кеси за Деца Возрасни Ручек | Замрзнувач | О?

Гламфилдс Еднократно Сендвич Кеси-6 пакет еднократно чување храна кеси-Гламфилдс Бпа Слободен Истекување-доказ Закуски Кеси за

DEN 464.00

Пристапност
Залиха

€ХРАНА ОДДЕЛЕНИЕ ПЕВА МАТЕРИЈАЛ & ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ Q : гламфилдс еднократно чување на храна кеси се хлорид-бесплатно, бпа слободен значи, може да се користи за секоја продавница за храна. Една торба за повеќекратна употреба НА ГЛАМФИЛДС може да заштеди до 300 кеси за еднократна употреба, не само што ќе ви заштеди пари, туку и ќе ја спаси планетата. ●ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И ЛЕСЕН ПЕЧАТ● : овие вреќи за ужина за повеќекратна употреба имаат врвна технологија за заптивање на воздухот што е повеќе запечатена, отпорна на истекување, водоотпорна и хигиенска што ќе ги задоволи сите ваши потреби. Не заборавајте да не ја чувате топла течност или топла храна. Со надграден проширен страничен и нелизгачки дизајн на патент, полесно е лесно отворање и затворање на торбите. ●ТРАНСПАРЕНТЕН И ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ qu : Транспарентен дизајн овозможува брз поглед на содржината внатре. Оваа комбинација на кеси за закуски за повеќекратна употреба има 2 идеална димензија. Димензии : 8,66 х 7,68 инчи( 4 ПАРЧИЊА), 8,66 х 5,3 инчи( 2 ПАРЧИЊА), совршен сад за други креативни намени, како овошје, козметика, накит, канцелариски материјал, патување и многу повеќе. €БЕЗБЕДЕН ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ И ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : кесите за замрзнување За Повеќекратна Употреба го чуваат воздухот надвор. и одржување на храната свежа и полна со вкус, совршена за замрзнување месо, пилешко, риба, овошје и зеленчук.

Параметри на производот

Слична стока