.

.

FOMIYES 1PC LED Патување Огледало Маса Огледало Суета Огледало Пренослив Бричење Патување Огледало LED Шминка Огледало Прилагодлив Држач Огледало Преклопен Огледало Бир?

FOMIYES 1PC LED Патување Огледало Маса Огледало Суета Огледало Пренослив Бричење Патување Огледало LED Шминка Огледало Прилагодлив Држач Огледало

DEN 987.20

Пристапност
Залиха

Огледало За осветлување со зголемување : Огледало со дизајн на задна кука, попрактично и заштедува простор Не само што огледалото може да биде на работната површина, туку може да се закачи и со кука на грбот. Осветлено Козметичко Огледало : огледалото е идеално и за секојдневна употреба и за патување. ЕКРАН НА допир LED Огледало : Ова е елегантно вклопување во вашата спална соба и маса за бања за ваша секојдневна употреба. Огледало За Закачување На Ѕид За Шминка : огледалото е наменето за жени за брзо допирање на шминка со обезбедување јасна слика. Убавина Суета Стојат Огледало : Изработени од пластична рамка и стакло со, јасно и. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на огледалото-Боја : Розово ПРЕДВОДЕНО огледало. - Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и стаклено преклопливо огледало со светла. - Големина : ОКОЛУ 20, 3х13, 3х1, 2см УСБ Огледало за Полнење. - Огледалото е наменето за жени за брзо допирање на шминка со обезбедување јасна слика.- Стабилна рамка за поддршка, издржливо И прилагодливо огледало за Закачување на ѕидот за шминка. - Ова е елегантно вклопување во вашата спална соба и маса за бања за вашата секојдневна употреба огледало за биро.

Параметри на производот

Слична стока