.

.

Неизбелена К чаша Филтри За Хартија За Еднократна Употреба Со Капак За Филтри За Чаши Кеуриг За Повеќекратна Употреба, Филтри За К Шолја За Филтри За Кафе За Повеќе?

Неизбелена К чаша Филтри За Хартија За Еднократна Употреба Со Капак За Филтри За Чаши Кеуриг За Повеќекратна Употреба, Филтри За К Шолја

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●Неизбелени Филтри За К Чаши За Еднократна Употреба : Природни,100% неизбелени филтри за хартија К чаши, оригиналната дрвена пулпа ве прави многу Поздрави, други се бела боја и избелени со хлор; ●Лесни За Употреба Филтри За Кафе Keurig Q : филтри за кафе со хартија K со капак, хуманизиран дизајн на детали и Лесен За Чистење,тоа ви го прави животот многу полесен и поздрав. Заштедете Време . ● Компатибилен со Филтри За Кафе за Повеќекратна Употреба К Чаша За Кафе+ : филтри За Кафе за единечна шолја кеуриг, Компатибилен Со Филтерот За Повеќекратна Употреба Кеуриг Мој К Чаша За Повеќекратна употреба, ЕЗ-Чаша и други Филтри За Чаши За Повеќекратна Употреба К(не е компатибилен со К-Карафе). €Поддршка На клиентите : ние се стремиме да обезбедиме најдобра услуга за клиентите т двоумете се повеќе, само направете го тоа.

Параметри на производот

Слична стока