.

.

Компатибилен со MacBook Pro 13 Inch Case 2023,2022, 2021-, M2/A2338/M1/A2251/A2289/A2159/A1989/A1708/A1706, Hard Shell Case & Counter Cover & Ecter Заштитник на Mac Pro 13, Rainbow

Компатибилен со MacBook Pro 13 Inch Case 2023,2022, 2021-, M2/A2338/M1/A2251/A2289/A2159/A1989/A1708/A1706, Hard Shell Case & Counter

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

[Compatibility] : Only designed for Mac Book pro case 13 inch with/without Touch Bar Release 2021 2020 MYD92 LL/A,MYDC2 LL/A, MYD82 LL/A, MYDA2 LL/A, MXK32 LL/A, MXK62 LL/A, MXK52 LL/A, MXK72 LL/A, MWP42 LL/A, MWP72 LL/A, MWP52 LL/A, MWP82 LL/A; Ослободете 2019 - MUHN2 LL/A, MUHQ2 LL/A, MUHP2 LL/A, MUHR2 LL/A, MV962 LL/A, MV992 LL/A, MV972 LL/A, MV9 A2 LL/A · Објавување 2018 - MR9 Q2 LL/A, MR9 R2 LL/A · Објавување Јуни 2017 година - MPXV2 LL/A, MPXX2 LL/A, MPXW2 LL/A, MPXY2 LL/A, MPXQ2 LL/A, MPXR2 LL/A, MPXT2 LL/A, MPXU2 LL/A · Ослободување октомври 2016 година - Mll42 LL/A, MLUQ2 LL/A, MLH12 LL /A, MLVP2 LL/A, MNQF2 LL/A, MNQG2 LL/A не одговара - овој случај на Mac Book од 13 инчи не е компатибилен со Old Mac Book Pro 13 со Retina Display објавен пред 2016 година Ве молиме, проверете го бројот на моделот на дното на вашиот Лаптоп (А ****) Ние нанесуваме совршено ласерско печатење на секој од случајот Mac Book Pro 13 инчи со лента за допир што ја создаваме. Користејќи го премија за ласерско печатење на мимаки, ние сме во состојба да избираме помеѓу употребата на „тврдо мастило“ и „флексибилно мастило“ за да го прилагоди материјалот на секој производ и да ви обезбеди врвен, живописен дизајн. Овој висококвалитетен процес го одржува вашиот Mac Book во совршена состојба без да се компромитира стилот. Тешко мастило- Површинската мембрана на мастилото е многу издржлива и има голема отпорност на гребење и хемиски растворувачи. Флексибилно мастило- излеченото мастило може да се протега околу 200%, така што е добро да се печати на материјал што ќе се деформира по печатењето.

Параметри на производот

Слична стока