.

.

УСБ Жичен Игри Тастатура И Глувчето Комбо, 104 КОПЧИЊА ПРЕДВОДЕНА Виножито Позадинско Осветлување Компјутер Тастатура Глувчето Во Собата, Брз Одговор Ergономски Тас?

УСБ Жичен Игри Тастатура И Глувчето Комбо, 104 КОПЧИЊА ПРЕДВОДЕНА Виножито Позадинско Осветлување Компјутер Тастатура Глувчето Во Собата, Брз

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

LED Позадинско Осветлување : Оваа тастатура прифаќа LED позадинско осветлување што покажува шарен светлосен ефект, создавајќи прекрасен амбиент за вашата работа и искуство со игри Ergономски Дизајн : Оваа тастатура за игри усвојува ergономски дизајн кој користи висока и ниска позиција на клучот за да обезбеди удобно искуство со пишување. Исклучителна Капа За Тастатура : карактерот на тастатурата прифаќа офорт калапи за вбризгување што обезбедува удобно чувство за рака и водоотпорна карактеристика. Брз Одговор : Оваа тастатура за игри обезбедува стабилни перформанси и подобро искуство за употреба за брз одговор и точна контрола. Приклучок И Игра : оваа тастатура за игри и комбо на глувчето е приклучок и игра, не се потребни драјвери, обезбедувајќи поголема погодност. LED Позадинско Осветлување : Оваа тастатура прифаќа LED позадинско осветлување што покажува шарен светлосен ефект, создавајќи прекрасен амбиент за вашата работа и искуство со игри. Ergономски Дизајн : Оваа тастатура за игри усвојува ergономски дизајн кој користи висока и ниска позиција на клучот за да обезбеди удобно искуство со пишување. Исклучителна Капа За Тастатура : карактерот на тастатурата прифаќа офорт калапи за вбризгување што обезбедува удобно чувство за рака и водоотпорна карактеристика.

Параметри на производот

Item Type:
Gaming Keyboard and Mouse Combo
Material:
ABS
Keycap Type:
Floating Keycap
Lighting Effects:
Seven Colors
Number of Keyboard Keys :
104
Port type:
USB
Package List:
1 x Keyboard:
1 x Mouse:
Слична стока