.

.

Вродена Датотека За Нокти На Нозете, Нерѓосувачки Челик Двојно Завршен Кревач За Нокти Вродена Нокти За Нега На Нокти За Корекција На Датотеки За Чистење На Датоте?

Вродена Датотека За Нокти На Нозете, Нерѓосувачки Челик Двојно Завршен Кревач За Нокти Вродена Нокти За Нега На Нокти За Корекција На

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

[Двоен Дизајн] : средство за чистење на ноктите на нозете со двостран дизајн, прав крај и закривен крај, прав крај за поднесување на надворешниот раб или површина на ноктите и закривен крај за поднесување на внатрешната површина за заокружување на аглите на ноктот [Нерѓосувачки Челик] : Нашата вродена датотека за нокти е изработена од хируршки материјал од нерѓосувачки челик, кој е издржлив и спречува инфекции. [Рачка што не се лизга] : Оваа двојна завршена датотека за нокти со тело со текстура што не се лизга, што може да ви обезбеди удобно држење и може да спречи лизгање за безбедна употреба. [Лесен За Употреба] : овој отстранувач на нокти на кутикулите со аголен крај ви овозможува да ги исчистите тешките области и да го отстраните работ на ноктите, а со мали лажици на закривениот крај тоа го прави да се најде дури и под најблискиот шајка за да ги зграби и најмалите парчиња остатоци. [Професионална Алатка За Вродени Нокти] : подигнувачот на ноктите на нозете е одлична алатка за подијатрија за да ги исчистите ноктите на нозете и ноктите, да не ви помогне повеќе да страдате од болка предизвикана од вродените нокти на нозете;ви обезбедува одлично домашно решение за управување со вродениот отстранувач на ноктите и деликатно лекување на чувствителните области лесно. [Двоен Дизајн] : средство за чистење на ноктите на нозете со двостран дизајн, прав крај и закривен крај, прав крај за поднесување на надворешниот раб или површина на ноктите и закривен крај за поднесување на внатрешната површина за заокружување на аглите на ноктот. [Нерѓосувачки Челик] : Нашата вродена датотека за нокти е изработена од хируршки материјал од нерѓосувачки челик, кој е издржлив и спречува инфекции. [Рачка што не се лизга] : Оваа двојна завршена датотека за нокти со тело со текстура што не се лизга, што може да ви обезбеди удобно држење и може да спречи лизгање за безбедна употреба. [Лесен За Употреба] : овој отстранувач на нокти на кутикулите со аголен крај ви овозможува да ги исчистите тешките области и да го отстраните работ на ноктите, а со мали лажици на закривениот крај тоа го прави да се најде дури и под најблискиот шајка за да ги зграби и најмалите парчиња остатоци. [Професионална Алатка За Вродени Нокти] : подигнувачот на ноктите на нозете е одлична алатка за подијатрија за да ги исчистите ноктите на нозете и ноктите, да не ви помогне повеќе да страдате од болка предизвикана од вродените нокти на нозете;ви обезбедува одлично домашно решение за управување со вродениот отстранувач на ноктите и деликатно лекување на чувствителните области лесно. Опис : алатките за педикир се нови и квалитетни. Тоа е одлична алатка за подијатрија која е погодна за педијатри и лична употреба.

Параметри на производот

 :
Condition:
100% Brand New
Type:
Pedicure Tool 
Material:
Stainless Steel 
Color:
Silver
Size:
approx. 14cm / 5.5inch
Quantity:
1Pc 
Package Weight:
24g 
 :
Package Included:
1 x Pedicure Tool :
Note :
1, Items will be repackaged to save your shipping charge & to be environmentally friendly. We guaranty the item will be protected well in bubble bags, No retail box!:
2, Please allow 1-3mm error due to manual measurement. And due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please kindly understand. Make sure you don't mind before you order. :
Слична стока