.

.

Пенкало За Чистење Слушалки Bluetooth, Средство За Чистење Слушалки Siumir Компатибилно Со Airpods Со Четка За Отстранување Мека Прашина За Слушалки, Кутија За Полнење, Камер?

Пенкало За Чистење Слушалки Bluetooth, Средство За Чистење Слушалки Siumir Компатибилно Со Airpods Со Четка За Отстранување Мека Прашина За

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

●Дизајн Во облик на кружно Пенкало ● Пенкалото за Чистење На Ушите Bluetooth прифаќа нов овален дизајн е поедноставен и стилски во дизајнот, мала тежина и лесен за носење Го задржува доброто држење на пенкалото и лесно може да ги исчисти тврдоглавите остатоци во секое време. ●Безбеден Материјал● Изработен Од Еколошки мек материјал, нема да ги оштети компонентите и дупките на слушалките. ●Лесен За Употреба ● чистачот За слушалки Bluetooth има дизајн два-во-едно со метален врв и копирана четка со влакна на едниот крај, овозможувајќи длабоко чистење на мали површини и дупки во слушалките. ●Ефикасно Чистење●другиот крај на пенкалото има собран врв за сунѓер за чистење од 360 степени на преградата за полнење, што ги прави вашите слушалки да траат подолго. ®Широко Користено Пенкало За чистење Слушалки исполнува широк спектар на потреби за чистење и е погодно за слушалки, слушалки, мобилни телефони, компјутери, камери и други дигитални производи. ●Дизајн Во облик на кружно Пенкало ● Пенкалото за Чистење На Ушите Bluetooth прифаќа нов овален дизајн е поедноставен и стилски во дизајнот, мала тежина и лесен за носење. Го задржува доброто држење на пенкалото и лесно може да ги исчисти тврдоглавите остатоци во секое време.

Параметри на производот

Size:
6.7 x 3.7 x 0.6 Weight
Слична стока